Perhekahvila

Palvelukeskuksen päivätoiminnan tiloissa -seuraamalla opasteita löydät paikalle!

SEURAKUNNAN JA MLL:n YHTEINEN PERHEKAHVILA

Perhekahvilan toiminta muuttui merkittävästi vuonna 2015. Tiistaiaamun Ilona- tapaamiset siirtyivät torstaiaamuun ja paikkana toimii Riihikosken Seurakuntatalo. Pöytyän MLL aloitti uuden yhteistyömuodon Pöytyän seurakunnan kanssa joka tarkoittaa seurakunnan perhekerhon ja MLL:n perhekahvila Ilonan yhdistämistä yhteiseksi Perhekahvilaksi.

Tapaamisissa edelleen löytyy juttu- ja kahviseuraa vanhemmille ja leikkiseuraa kaikenikäisille lapselle. Tapaamisissa on ohjattua toimintaa tarjolla (esim. askarteluja, esittelijöitä, retkiä tms), välipala sekä lopussa pieni hartaus-/lauluhetki johon osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Tapaamiset ovat siis torstaina Riihikosken seurakuntatalolla 9:30- 11:30 ja ne ovat täysin maksuttomat ja kaikille avoimet- vakaumuksesta huolimatta.

Tervetuloa!!

Perhekahvila Vilske keskiviikkoisin klo 9.30-11.30, Koskitie 4, Riihikoski. Palvelukeskuksen päivätoiminnan tiloissa -seuraamalla opasteita löydät perille.

Tervetuloa!!

Perhekahvila tapaa torstaisin Riihikosken seurakuntatalossa klo 9:30- 11:30. Perhekahvila toimii yhteistyössä Pöytyän seurakunnan kanssa.